Ren

Vår el kommer från sol, vind, kärnkraft och vatten. Det är fossilfritt och bidrar inte till utsläpp av CO2 då elen produceras.

Enkel

A) Vi har ett endaste elavtal: Rörligt elpris utan bindningstid eller uppsägningstid. Som standard har våra kunder månadspris men om man vill kan man välja timprisavtal.

B) Räkningen kommer digitalt och du väljer den betalnings- metod som funkar bäst för dig.

C) Vi fixar hela bytet utan att du behöver göra ett jota.

Billig

Vi är inte hundratals anställda. Då behövs liksom inga välfriserade managementkonsulter, trötta styrelseproffs, receptionister som hellre vill vara influensers. För allt det läggs ju i vanliga fall på din faktura.

El

El är tråkigt. Det ska liksom bara finnas där och kosta så lite som möjligt. Hos oss slipper du hovra över prisjämförelsesajternas förrädiska kampanjpriser. För det som ser billigt ut när du tittar dit, blir ofta oväntat dyrt när du tittar bort.

Vi har 70 års erfarenhet av elbranschen

Vi är inga duvungar som gissar sig fram i tillvaron. Med våra erfarenheter gör vi inte om gamla misstag. Vi vet vad kunder önskar sig av sitt elbolag och även det de inte vill ha.

Rebel

Alldeles för länge har svenska folket betalat för tusentals anställda vars enda uppgift är att få dina lampor att lysa. Vi har bestämt oss för att vända upp och ned på elbranschen. Därför har vi skapat en digital lösning så att våra kunder bara betalar för Ren Enkel Billig EL. De stora elbolagen darrar på manchetten. Bli en REBEL!

Byt till rebel